Blog Başlık

  • Temmuz 23, 2022

    Yaz aylarında termometre yükseldiğinde tüyle kaplı kediniz; kalp problemleri, güneş çarpması, nefes alma sorunları gibi sıcak yaz aylarında insanlarda da sıkça görülen sağlık problemleri konusunda risk altındadır. "Humane Society" konuşmacısı Nancy Peterson: "Kediler de tıpkı insanlar gibidir. Susuz kalıp, organ yetmezliğine uğrayabilirler hatta çok fazla sıcağa maruz kalırlarsa ölebilirler." ifadesiyle bu durumu özetlemiştir.

     

    Genellikle yaz aylarında sıcaklığın yükseldiği görülmektedir, bu sebeple yaz aylarında kedinizin güneş çarpması tehlikesi altında olduğunun farkında olmanız ve kedinizi serin tutmak için gerekli önlemleri almanız oldukça önemlidir.

     

    Blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.