Titiz Kedinize Yemek Yemesi İçin Kötü Alışkanlıklar Kazandırmayın!

Titiz Kedinize Yemek Yemesi İçin Kötü Alışkanlıklar Kazandırmayın!

Bazı kedi dostlarımız ne kadar titiz olursa olsunlar bu özellikleri kötü bir alışkanlıktır. Yeni bir yeme rutini düzenlemek gurme kedi dostumuzun bu alışkanlığını başlangıç aşamasındayken bırakması için önemlidir. Sevimli dostlarınızın az ve sık yemesi için bir yeme rutini düzenlemeniz öncelikli olarak yapmanız gereken şeydir. Az ve sık yeme rutini oluşturmak için kesinlikle gurme kedi dostumuzun bu plana tamamıyla uymasını sağlamalısınız.

Gurme kedi dostumuz yemek yeme konusunda çok titizse sabırlı olmalısınız. Panik yaparsanız ve yeme rutini oluşturmak için ödülü bol verirseniz bu kez yemek yememenin karşılığında lezzetli bir hediye verildiğini öğrenir. Uzun süre bir şey vermedikten sonra mamanın onu cezbedeceği vakitlerde kedinizi besleyebilirsiniz.

 

Eğer Sevimli Dostlarınız Yemek Yeme Konusunda Hala Titizse Ne Yapılmalı?

 

 

Kedi dostlarınız hala yemek yemiyorsa mamasını değiştirmeyi deneyin. Yeni bir marka mamayı önceki tercihi olan yemeğe bir haftalığına her gün aşama aşama arttırarak eklemelisiniz. Eğer gurme kedi hala yemiyorsa dişlerini kontrol edin. Diş eti ağrısı, apse yapmış ya da hasar görmüş bir diş yemeyi zorlaştırıyor olabilir. Eğer ki 24 saat boyunca hiçbir şey yemediyse bu ayrıca daha ciddi bir hastalığın da belirtisi olabilir. Her ihtimale karşı bir veteriner hekimi ziyaret etmeniz gerekebilir.

 
Etiketler: Blog
Temmuz 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.